top of page

Djurporträtt

Ett unikt, handmålat porträtt av ditt husdjur. Beställ ett minne av din lurviga kompis eller ge bort en väldigt speciell present.

Porträttet målas i pastell och endast högkvalitativa material används.

ake.png
Portrait of a horse
jv.png
alfonso.jpg
Hur går det till?
 

Skicka ett mail till mig med några bilder på djuret och berätta lite om vad du tänker dig. De storlekar jag erbjuder just nu är 24 x 30 cm och 30 x 40 cm. Prislistan hittar du nedanLäs gärna mina fototips. Jag guidar dig gärna till att få fram ett bra foto.
 

Sedan tar jag fram förslag på hur porträttet kan utformas (vilket foto som är bäst, vilken bakgrund som blir finast...) samt när porträttet förväntas vara klart. När du är nöjd sätter jag igång.

Innan leverans skickar jag en bild till dig för godkännande. Jag kan även ge förslag på ramar och hjälpa till med inramning.

Om du har möjlighet kan porträttet sedan hämtas upp i min ateljé i Göteborg annars skickar jag via post. Porto tillkommer då.

"Jenny Franze did a fabulous job capturing the essence of Vera" - Ia Hartmann
"En fröjd att få beställa av Jenny! ALLA blev helt ställda och ville veta vem som kunde skapa något sådant vackert! Tack, tack, tack!!" - Malin Olofsson
"Det färdiga resultatet blev fantastiskt, jag är sååå lycklig! Tusen tack" - Danijela Ardstedt
IMG_5561_edited.jpg
Portrait of a jack russel puppy
priser
Priser


Porträtt 1 djur 24 x 30cm: 1900kr

Porträtt 1 djur 30 x 40cm: 2500kr

 

Tillval:

Detaljerad bakgrund: 600kr

Extra djur (endast 30 x 40 cm): 600kr


Priserna inkluderar inte ram. Men om du önskar passepartout och ram kan jag ordna det mot en kostnad.

Presentkort

 

Den perfekta presenten! Det går utmärkt att ge bort ett presentkort. Kontakta mig med uppgifter om belopp och vem som är mottagaren så får du ett vackert kort att ge bort.

IMG_9079.HEIC
Portrait of a cairn terrier puppy
joey.png
Fototips

Ett bra foto ger förutsättningar för ett bra porträtt. Här kommer några tips på vad som ger ett bra foto.
  1. Bra ljus - fotot bör vara taget i dagsljus för att färgerna ska bli korrekta. Helst utomhus men undvik stark sol som ger mörk skugga

  2. I ögonhöjd - ett porträtt blir bäst om det är taget i djurets ögonhöjd. Tänk på hur porträtt ofta ser ut. Ett tips kan vara att sätta upp djuret på ett bord och be någon hålla upp en godbit eller leksak snett ovanför fotografen.

  3. Bra upplösning - fotot behöver inte vara taget med en avancerad kamera, men se till att det är skarpt och tydligt. Du kan testa detta genom att zooma in på det valda fotot och se om man kan se pälsen.

Om du är osäker på vilket foto som är bra hjälper jag gärna till med råd och tips. Skicka gärna många så kan vi tillsammans hitta det bästa.

Fototips
IMG_6324.png
3ACBAA9C-A4AC-419E-881B-10F80063AC99.jpg
Dog portrait
Dog portrait
Cat portrait
Dog portrait
Portrait of golder retriever
Puppy portrait
kontakt
bottom of page